Prismærkning - Lop de Lux

Prismærkning

Når du har lejet en reol hos Lop de Lux kan du via App´en (Zellr) eller hjemmesiden indtaste dine priser. Du skal benytte menuen “produktark” og derefter “ændre pris” – husk at gemme, når du har tastet.

Disse prismærker printes i butikken, når du henvender dig. Du er også velkommen til at logge på i klargøringsrummet og printe dem selv – husk at tilføje standnummer øverst på dine prisark.

Prisark udskrives på almindeligt kraftigt papir, klippes ud og skydes i med prispistoler, som udleveres ved disken. Du må gerne afhente prisark og prispistol 24 timer før din leje starter, hvis du gerne vil forberede dig hjemmefra. Har du brug for at klister på æsker osv. udleveres der klisterpude ved disken.

Vi anbefaler ikke at man klister mærker i tøjet, da de nemt falder af, men ønsker du ark hvor alle er med klæbemærker koster dette kr. 5,- at få printet ved disken.

Det er også muligt at skrive alle prismærker i hånden, hvis man ikke vil bruge tid på at taste dem ind i systemet. Du printer blot tomme prismærker med dit standnummer på, og derefter skiver du en lille tekst til varen og prisen på varen.

God fornøjelse – og husk at Lop de Lux temaet altid står klar til at hjælpe :O)

Børn og Mode